Desktop Posti Korraldaja, 3-Pesa, Metall Traat Posti Sorteerija, Tähe Korraldaja Kirjad, E-Kirjad, Raamatud, Postkaardid Ja Rohkem, Posti Ootel

Laua Tarvikud & Korraldaja

s5633

Laos

€9.96
€13.29

[Metallist Sorteerija Abimees]Tehtud Lisatasu Metallist Traat keevitus, vastupidav ja unpliant, lihtne puhastada.Metalli pind on galvaniseeritud, muuta see otsima hämmastav ja läikiv, tundub hea puudutada.

[Pinnale Galvaanilise Ravi]Suurepärane Galvaanilise katmise Töö teeb selle posti omaniku dekoratiivsed ja korrosioonivastane, välimine kiht epoksülakk protsess tagab rooste-vastupidavad ja vastupidavus.

[3 Pesa Abimees]traat kirja korraldaja saab salvestada kirjad, kirjad, dokumendid, ajalehed ja muud esemed, vähendada oma segadusega laua alla peaaegu null, hoida oma töölaud puhas ja korralik, parim valik salvestada töölaual ruumi oma kontoris, ooteruum, koolis ja kodus kasutamiseks jne.

[Elegantne Minimalism]Avant-garde kujunduskontseptsiooni, lihtne ja stiilne.Raua kunsti triip geomeetriline kuju näeb välja rohkem kihiline ja mugavam salvestada.Kirja korraldaja, kellel on kõrge kvaliteediga värvi protsess näeb välja rohkem tekstuuri ja ilu.

[Sorteerija Master & Home Decor] Mail Sorteerija ei ole ainult bookrack, kuid moes kujundusest.Läikiv roosa kuld lõpetanud ja klanitud metallist geomeetrilise kujuga disain teeb seda laua kujundus, sobib kodu kaunistamiseks, pildistamine, korraldaja kunst ja rohkem.

Omadused

Suurepärane Kvaliteet

Valmistatud kvaliteetsest metallist keevitus, stabiilne ja vastupidav, lihtne puhastada.Lisada terav pilk ja nutikas organisatsioon, kirjutuslaud koos see elegantne roosa kuld posti sorteerija.

Lihtne, Stiilne & Korraldaja Meister

Asudes minimaalne töölaual ruumi, see klassikaline stiilne roosa kuld metallist traat posti sorteerija on ideaalne ruumi kokkuhoiu hoida tõhus, säilitades samal ajal terav pilk.

Värv: Roosa Kuld

Materjal: raud

Suurus: 9.5 L x 4.7 W x 6,0 H (tollides)

Kaugus iga pesa: umbes 1,5 tolli

Pakendi Sisu:

1 * Faili Korraldaja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina