Kaart Varrukad 100tk Kaitsva Varrukad Pesapalli Kaardi Lehed Kaitsjad Pesapalli Kaardi Varrukad 100tk Kaitsva Varrukad

Laua Tarvikud & Korraldaja

s7775

Laos

€1.48
€2.96

Meie vastupidav protector varrukad on piisavalt suur, et mahutada kõiki standard suurus kauplemise kaardid ja ühildub kõigi mängu kaardid.Hoia oma ohutu kogumine ja korraldatud stiilis.Suurepärane kingitus kaardi koguja oma elu.

Kirjeldus:

Toote materjal: PP

Toote suurus: ühele lehele (ligik.)6.6*9.1 cm/2.6*3.58 tolli

Toote kaal: ≈120g

Pakk Nimekiri:

Kaart varrukad*1set(100tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: meie kaart varrukad valmistatud kõrge-kvaliteet, PP materjal, kindel, et teie hinnalised kaardid on turvaline kahjustuste eest.Kaart varrukad anda teile meelerahu, kuigi veetlev oma täiuslikkuse.

2.Rohkelt Ladustamine: Saada ultimate kaardi ladustamise ja kaitse meie pakendis 100 kaardi külge.Kas sa oled koguja või gamer, need vastupidavad varrukad vastavad teie nõudmistele ning hoida oma kaardid top seisukorras.

3.Suur Ühilduvus: Kaitsta oma väärtuslikke kaarte ja nautige katkestusteta hasartmängude seansse meie kaart varrukad, mis on kooskõlas kõik mängu ja muud tüüpi kaarte erinevates suurustes.Mängida enesekindlalt ja rahulikult muretsemata kahjustab oma kaardid.

4.Mitmekülgne Kasutamine: Kaitsta teie kallihinnaline kogud kergust.Meie kaart varrukad on mõeldud, et mahutada kõiki standard suurus kauplemise kaardid, mis pakub kristallselge vastupidavus ja kaitse jalgpall, pesapall, mängu ja ameti kaardid, mini fotod, ja rohkem.

5.Suurepärane Kingitus: Suurendada ohutust ja organisatsiooni kaardi kogusid, kasutades nende kaitse-ja vastupidav varrukad.Need varrukad on loodud sobima standard suurusega kaardid, vastupanu kulumine, kriimustused, painutamine, ja pleegib.Suurepärane kingitus oma kaardi-armastav sõber.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Väike Kaart Varrukad Kaardi Lehed Kaitsjad 100tk Pesapalli Kaardi
  • Materjal: Plast
  • Tüüp: Kaardi Omanikele & Märkus Omanikud