Pikendatav Riided Liin 8 M, Ülestõstetav Riided Liin Kaasaskantav Reisi-Kuivati 10 Fikseeritud Pandlad Ja 20 Pesulõksud Plastikust

Kodutehnika

s4382

Laos

€10.12
€17.75

Telkimine clothesline säästab vaeva kuivatamine riided.See saab olema tõmmatud toru, kui vaja!Kui seda ei kasutata, köis saab tõmmatud keerates, ja see saab tõmmatud vabalt muretsemata probleem hukkumine.

Kaasaskantav kohver on sisseehitatud pöörlev ketas.Pärast kasutamist juhtmest saab kergesti sisse tõmmatud keerates, vältides sasipundar tavaline pesu read.Fikseeritud käepide disain võib vabalt reguleerida trossi soovitud pikkus.Lihtne pood: See väljas clothesline on lihtne ladustada ja pööramine, väike ja peen.

Multifunktsionaalne: lihtne teha, sobib väljas stseene, tilk trossi kalapüük, väljas pesu -, köie -, trossi asendamine, fikseeritud telk köis.

Reguleeritav juhtme pikkus: pikkus köis on 8 meetrit ja pikkusega traadi saab reguleerida vastavalt tegelikule olukorrale.

1 telkimine clothesline, 10 säilitades pandlad, 20 clothespins, hoida luku konstruktsioon takistab riided maha libisemist ja overstuffing.Vastupidav roostevabast terasest klambrid hoida riiete alla välja

Värv:must

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1 x clothesline

10 x fikseeritud lukk

20 x klambrid

1 x ladustamise kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Sokany
  • Võimsus: 5-10kg
  • Pinge (V): 220V
  • Võimsus (W): 25W