1 Töö Tõhus Tolmu Püüdja Erilise Microfiber Bambusest Käepide On Valmistatud Bambusest Moso

Kodutehnika

s5944

Laos

€7.81
€11.83

1 Töö Tõhus Tolmu Püüdja Erilise Microfiber Bambusest Käepide Valmistatud Moso Bambusest tõhus tolmu pick-up-spetsiaalne microfiber tolmu koguja tagab, et tolm ja karvad on elektrostaatiliselt kogutud.Ootan ainulaadne Vaikne ja põhjalikult puhastada oma kodu.

Pestav & eco-sõbralik - fin koristajad on vahetatav ja pestav sooja veega.Seejärel saate õhk kuiv, tolmu kogujad ja korduvkasutamise neid.Mitme manuseid võimaldab teil puhastada teie kodu igal ajal.

Pikendatav kuni 140-150cm Tänu teleskoop rod duster, tolmu klaasipuhasti saab kergesti välja tõmmata.See tähendab, et feather duster võib pikendada kuni vahemikus 140-150cm.

keskkonnasõbralik | Hetkel keskendume kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele!Seega, käepide duster on pestav alates säästva Moso bambusest, teleskoop-varraste ja lõnga, mis on valmistatud puhtaim roostevabast terasest ja toode tasuta plastikust.

bendable, paindlik ja kriimustuskindel - pea meie spider web eemaldaja on paindlik, nii et saate eemaldada ka raske saab eemaldada tolmu nurgad ja servad oma kardin vardad.Kummist kork otsa juures duster takistab pinnad on kriimustatud.

Värv:hall+pruun

Materjal:superfine fiber

Pakendi Sisu:

1 x Teleskoop-Duster

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Brändi Nimi: FGHGF
  • Päritolu: Mandri-Hiina