1 Töö Veekindel Office Ladustamise Ja Organisatsiooni Kaasaskantav Ohutu Faili Kokkupandav Kaanega Must

Laua Tarvikud & Korraldaja

s159080

Laos

€36.43
€62.81

1 Töö Veekindel Office Ladustamise Ja Organisatsiooni Kaasaskantav Ohutu Faili Kokkupandav Kaanega Must

TULEKINDEL & veekindlus: See kokkupandav faili hoiustamine karbi funktsioone kahekihiline mitte-sügelev silikoon kattega klaaskiud materjali, mis seisab kuni temperatuur üles-ja veekindel.Täiuslik valvur tähtis dokument

MÕÕTMED & PRAKTILISUS:39.5x31x25.5cm suured dokumendi korraldaja faili box,sobivad nii kirja-ja õiguslike suurusega faile.Anti-staatiline materjali saab vältida tolmu kleepumist väljaspool seda faili korraldaja,hoida puhas ja korras.

KOKKUPANDAV & LIHTNE panna:Tule -, vee-vastupidav funktsioon võiks hoida kõik oma väärisesemed ohutu erinevates kohtades,kontoris,kodus,õues jne.Väga mugav olema volditud säästa rohkem ruumi.Võite ka panna oma muud väärisesemed, nagu raamatud,Cd-d, Dvd-d,USBs,albumid,passid, sotsiaalse turvalisuse kaardid,sünnitunnistused jne.

Üksikasjalikuma DISAIN:Võrreldes tavalise ladustamise kasti,lisaks tule -, vee-vastupidavad ja anti-staatiline pinnal,see on ka Konks&Kaare ümber on pakkuda veel täielikult kaitse ja sulgemise tihedust.Funktsioonid kahe vastupidav käepide kergeks tõstmiseks,välimine neli taskut mahub sildid ja muud väikesed esemed.Kõva PVC plaadid skelett suurendada jäikust korstna mitu kastid koos.

Dokumendi Korraldaja Faili Kokkupandav Kast

Mõõt: 15.55 x 12.2 x 10 cm

Materjal: Anti-staatiline kahekihiline mitte-sügelev silikoon kattega klaaskiud

Office-Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni,Kaasaskantav Ohutu Kausta Faili Kokkupandav

Saadaval nii kirja-ja õiguslike suurusega

Kokkupandavad ja lihtne koht

See klienditagasiside on lihtne olla volditud.Anti-staatiline teeb ka see, et vaevalt, et olla määrdunud.Säästa rohkem ruumi kui te ei kasuta

Konks&silmus ümber pakkuda rohkem tulekaitse.Kaks tugevat haarata käepide tõstmiseks,välimine neli võrktaskud mahub sildid ja muud väikesed esemed.

Värv:must

Materjal:Silikoon klaaskiust riie

Pakendi Sisu:

1 x tulekindel faili box

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina