1tk Loominguline Plastikust Barbell Hammas Pliiatsi Omanik Mini Kükitama Rack Koos Barbells Naljakas Tõstmine Kingitus Korraldaja Töölaua Kaunistus

Laua Tarvikud & Korraldaja

s214256

Laos

€5.12
€7.89

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Erinevaid funktsioone: barbell pliiatsi omanik saab kasutada mitte ainult hoida sulepead, kuid ka hoida väikeste esemete, nagu klambrid, tugeva praktilisus.

2. Unikaalne disain: disain barbell pen mahuti on väga uudne ja unikaalne, mis ei saa omada ainult asju, vaid ka kaunistab teie lauale ning suurendada kunsti mõttes kontor keskkond.

3. Suurepärane materjal: barbell pliiatsi hoidja on valmistatud kvaliteetsest materjalist, tugev vastupidavus, pikk kasutusiga ja ei ole lihtne olla kulunud.

4. Lai rakendus vahemik: barbell pliiatsi omanik saab kasutada koolides, kontorites või perekondi, mis on väga mugav ja praktiline.

Bullet Punkte:

1. Hästi Tehtud: Kükitama Hammas Pliiatsi Hoidja on valmistatud vastupidavast materjalist, mida on ohutu kasutada pikka aega.See on unikaalne kuju, hoides oma kirjutamise riistad korraldatud.

2. Tööd Ka Teile: pliiatsi hoidja on kaunilt meisterdatud, see näeb välja nagu mini kükitama rack koos barbell ja kaal, lisades, särtsu ja fitness, et oma laua.

3. Mitmekülgne Kasutab: Kas teil on vaja salvestada ja korraldada sulepead, pliiatsid, või muu kirjalikult nõud laual, see kükitama rack pliiatsi omanik võib teha tööd koos huvitav ja unikaalne kuju, mis lisab mõned lõbus oma töölaua taga.

4. Suurepärane Kingitus: Kükitama Hammas Pliiatsi Omanik on ideaalne laua tarvik kõigile fitness harrastajatele ja tõstmine fännid.Ta lisab isik oma laua taga ja muudab suur kingitus neile kui ka pere, sõbrad.

5. Terviklik Rakendus: See kükitama rack pliiatsi hoidja on suurepärane võimalus näidata oma kirg tõstmine ja fitness.See mahub teie pastakad, pliiatsid ja muud kirjatarvete kirjed kergust.Samuti lisab särtsu oma laua taga.

Materjal: Plastik

Värv: Nagu näha

Pliiatsi omanik pikkus: 10.8 cm*12cm*16,2 cm

Barbell Läbimõõt: 5cm

Barbell pikkus: 16cm

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Stiil: Iron Man Seeria
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kuju: Muud
  • Mudeli Number: Uus