Mõla Juhatuse Kanderihmaga Reguleeritav Süsta Paksenenud Polsterdatud Rihm Süstad Rihm Eemaldatav Luku Käed-Vabad-Lainelaua

Veesport

s13438

Laos

€3.56
€6.86

Võtke paddleboard kergust, kasutades meie paddleboard läbi rihma.Koos paksenenud polster, see pakub täiendavat mugavust vedades.Quick-release funktsioon võimaldab kerge kinnitada ja eemaldada.Säästa aega ei ole, et salvestada oma paddleboard eraldi.Endale üllatuseks omavad seda mugav ja praktiline kanda rihm.

Kirjeldus:

Nimi: Mõla Juhatuse Kanderihmaga

Materjal: nailon

Värv: Must

Kaal: umbes 365g

Pakendi suurus: (ligik.)20*12*8cm/7.87*4.72*3.15 tolli

Pakkeleht: 1 set *Paddleboard Läbi Rihm

Vaata rohkem toote detailid

1.Vältida Õla Ebamugavustunne: Nautida mugav veavad kogemusi meie paksenenud polsterdatud Mõla Juhatuse kanderihmaga.Hoiab ära libisemise ja kaitseb oma õlgadele kriimustustele, vähendada ebamugavust.

2.Reguleeritav Disain: Pingutuseta kanda paddleboards mis tahes suuruse eemaldatav luku ja quick release, reguleeritav rihm pikkus turvalise transpordi ja lihtne ladustada.

3.Kandke Lihtsalt: Vaevata teha oma mõla juhatuse see kompaktne rihm.Vabad käed, salvesta töö, ja läbi oma juhatuse kergesti.Kerge ja mugav on-the-go seiklusi.

4.Säästab Aega: Koos anti-keerates pöörlev konks ja lihtne-to-install disaini, seda mõla juhatuse kanderihmaga muudab teie elu mugavamaks ja võimaldab teil kasutada seda pikka aega ilma probleemideta, säästes aega ja muutes oma väljas seiklusi nauditavamaks.

5.Muutuja Kasutamine: Võtta oma kajakid, kanuud, ja lainelauad kergust, kasutades meie Mõla Juhatuse kanderihmaga!Suurepärane kingitus surfajad, see on suur üllatus, et iga vee-sport entusiast.Laialdane kasutus garanteeritud!

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Kohaldatava Inimesi: Mehed
  • Mudeli Number: Mõla Juhatuse Kanderihmaga
  • Päritolu: Mandri-Hiina