Springs Bassein Katta Bassein Kaas Koos Korgiga, D-Rõngas Ja Kevadel Varrukad

Veesport

s68947

Laos

€43.25
€54.06

100% täiesti uus ja kvaliteetne.

Roostevabast Terasest Vedru Komplekt: See pakett sisaldab 10 vedrud ja 10 aasta kevadel kaitsva varrukad, mis on täielikult varustatud basseini katmiseks replacement kit oma igapäevast kasutamist ja asendamine.

Kõrge Kvaliteet: bassein, katta vedrud on valmistatud raskeveokite 304 klassi roostevaba teras, mis on vastupidav ja on suur korrosioonikindlus, et töö hästi, isegi halva ilmaga.Kevadel kaitsva varrukad on valmistatud kõrge kvaliteediga vinüül, paksem materjal võib kaitsta kevadel paremini.

HEA PINGE TUGEVUS - Need inground bassein katta vedrud on 8 cm pikk venitatud laiendada ja 7 1/2 tolli tolli pikk suru paigaldamise ajal, mis sobib basseini kate rihma, mille laius on 1 tolline või väiksem.

Laialdaselt Kasutatakse: Meie bassein kevad on universaalsed ning varuosi, mis on rakendatav igat liiki pool kaaned, batuut, mehaanilised seadmed, mänguasjad, kaitselüliti jne.

Materjal: plastik + roostevaba teras

Värv nagu näha

Pakendi Sisu:

10 x Roostevabast Terasest Vedrud

10 x kaitsva varrukad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina