Sm Korraldaja Ladustamise Pen Abimees 5 Võrgud Paksenenud Kirjatarvete Ladustamise Korraldaja Suure Võimsusega Ehted Ja

Laua Tarvikud & Korraldaja

s7956

Laos

€3.40
€6.80

Uuendada oma laua organisatsioon, kus meie uus Pen Korraldaja Laud.Valmistatud paksenenud materjal, millel 45 kraadi disain, see on suur võime salvestada kõik oma kirjatarvete 1 koht.Plus, see saab kasutada kirjatarvete ladustamise kasti.Hüvasti täis lauad täna!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Pastapliiats, Märkmik

Toote Nimetus: Kirjatarvete Ladustamise Kasti

Materjal: ABS

Pakkeleht:

Pastapliiats, Märkmik * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ohutu ja Mugav: Tagada turvalisem ja mugavam kirjutamise kogemus ümmarguse kaare nurga disain Pen Korraldaja Laud.Hüvasti kriimustuste ja nautida sujuvat grip, mistõttu on täiuslik lisaks oma tööd ruumi.

2.Kulumisele Vastupidav Materjal: Ehitatud paksenenud, kõrge kvaliteediga ABS materjal, selle korraldaja on erakordselt vastupidav ja anti-tilk.Ta talub accioral dropsi ja ei ole kergesti deformeeruda, hoides oma pliiatsid ohutu ja turvaline.

3.Paindlik töö: Pliiats Korraldaja Desk pakub ainulaadset 45-kraadi ja kaldus sisestamist, disaini, mis võimaldab teile juurdepääsu kirja sees omanikule tasakaalustamata mugavus.Saada tööd teha, rohkem paindlikkust ja probleemivaba töö.

4.Suur Mahutavus: Pliiats Korraldaja Laua laiendab viis võrkude projekteerimisel rohkem ladustamine.See mahutab palju, pliiatsid, klambrid, käärid, joonlauad, kustutuskummid ja muud väikesed esemed, muutes oma töölaua puhtama ja paremini organiseeritud.Naudi avar tööruumi tõhusa kokkuleppe!

5.Erinevad Kasutusalad: Muuta oma täis laual arvesse korralik ja stiilne oasis selle pliiatsi korraldaja ladustamine.See mitte ainult hoiab kirjatarbed, kuid on ühtlasi kompaktne hoiustamise võimalus, kosmeetika ja ehted.Saadaval 6 erinevat värvi valida, see on mitmekülgne abimees on ideaalne kusagil kodust tööd.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: pliiatsi korraldaja
  • Materjal: Plast
  • Tüüp: Kirja Omanikud