Eest Oppo A78 Juhul Luksus Pehmest Silikoonist TPÜ Telefoni tagakaas Juhtudel Oppo A58X A58 OPPOA78 5G Coque Põrutuskindel Protector Funda

Mobiiltelefonide Tarvikud

s422376

Laos

€2.13
€3.55

Eest Oppo A78 Juhul Luksus Pehmest Silikoonist TPÜ Telefoni tagakaas Juhtudel Oppo A58X A58 OPPOA78 5G Coque Põrutuskindel Protector Funda

Omadused:

*100% täiesti uus ja kvaliteetne.

*Moe disain, lihtne paigaldada ja eemaldada.

*Sobib ideaalselt kuju.

*Kaitsta oma mobiili tolmu, kriimustuste,löökide ja vastupidav.

*Kaitsta oma mobiili väärtuslik investmentfrom kriimustatud ja vigastatud.

Veel Näpunäiteid:

* Odavam Hind --- Kui teil on vaja muud kogus või mudeleid, pls võtke meiega ühendust e-posti teel, kaubanduse juht, kiri...

* Pls pane tähele mulle värve, mida vaja, muidu teie kauba saadan juhuslikult.

Venemaa Sõber Pöörama Tähelepanu Palun!!!

Русский друг, обратите внимание, пожалуйста!!!

- Palun täitke saaja täielik nimi, et kuna uus poliitika venemaa tolli,muidu sa ilmselt ei saa pakett lõpuks .

- Me ei vastuta nondelivery põhjustatud, et klient ei anna piisavalt teavet, tehes selleks

-Пожалуйста, укажите полное имя получателя в заказе из-за новой политики российской таможни, в противном случае вы, вероятно, не получите посылку окончательно.

-Мы не несем ответственности за недоставку, вызванную тем, что клиент не предоставил достаточно информации при оформлении заказа.

▼Nuppu pildid rohkem võimalusi▼

Перевозки

1. Мы отправим заказ в течение 1-3 рабочих дней после оплаты. Пожалуйста, проверьте адрес доставки при оплате заказа.

3. Товар прибывает за границу из Китая, поэтому доставка займет больше времени, чем доставка внутри страны. Иногда международная доставка сильно зависит от почтового перевозчика, местных обычаев и налогов. Если вы не получили свои товары вовремя, пожалуйста, немедленносвяжитесь с нами, мы просим вашего понимания. Спасибо!

2. Бесплатная доставка Почта Китая Tavaline Väike Pakett Plus (информация об отслеживании отсутствует); Если вам нужно полное отслеживание, пожалуйста, выберите "Стандартная доставка Seokliinik.ee", "Hiina Air" или и другие добавьте больше информации об отслеживании. Спасибо за понимание!

Если товары повреждены почтальоном, мы можем предложить вам замену или частичный возврат средств в соответствии с состоянием товара. Если товар не соответствует описанию, мы можем сделать возврат или замену для вас. Если вы не удовлетворены товары по какой-то причине,вы можете связаться с нами для обмена или возврата, и вам просто нужно оплатить обратную доставку.

Возвращать деньги

Обратная связь

Ваше удовлетворение и положительный отзыв очень важны для нас. Пожалуйста, оставьте положительный отзыв и 5 звезд, если вы удовлетворены нашими товарами и услугами.

Если у вас есть какие-либо проблемы с нашими товарами или услугами, пожалуйста, успокойтесь, чтобы связаться с нами в первый раз, мы сделаем все возможное, чтобы решить любые проблемы и предоставить вам лучшее обслуживание клиентов.

Laevandus

1.Me laev välja, et 1-3 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse .Kontrollige palun oma postiaadress, kui sa tellimuse eest maksmisel.

2.Tasuta Kohaletoimetamine poolt Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus (nr jälgimine teabega); Kui teil on vaja Täielikult Jälgimine ,valige Palun "Seokliinik.ee Standard Shipping"," Hiina Air", või teised , ja lisada rohkem jälgida .Täname aru!

3.Toode on tulemas ülemere Hiina , et kohaletoimetamine võtab kauem aega, kui omamaine laevandus.somtimes rahvusvaheline tarne on väga sõltuvad posti vedaja ja kohaliku tolli-ja muud maksud.kui te ei saanud oma punkte, aeg ,palun võtke meiega kohe,Me ringi oma arusaam.Aitäh!

Tagasimakse

Kui esemed on kahjustatud posti vedaja,saame pakkuda teile asendamine või selle osa tagastamist vastavalt elemendi seisukorras.Kui üksus ei ole kirjeldatud,saame teha tagasimakse või asendamine teile.Kui te ei ole rahul esemed mingil põhjusel, võite meiega ühendust võtta, vahetada või tagastada ja sa lihtsalt vaja maksta tagasi laevandus.Tagasiside

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaupade või teenuste puhul, palun rahune maha, et meiega ühendust võtta esimene kord ,me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Kliendi Ülevaated

  • Klient
    2023-09-03

    Tõi kiiresti. Lubas kuni 23. September. Sai 1. septembril. Toode ise ei sobi ühtegi raames. Juhul enam kui 2mm. Augud kaamerad, ei sobi kokku. Helitugevuse nupud teisel pool.

  • Klient
    2023-12-23

    Asi on väga tore, kui meeldis mulle see

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Mudeli Number 1: Eest OPPO A78 5G Juhul
  • hulgimüük: Tugi, palun võtke meiega parem hind
  • Kvaliteeti: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne A++++ Fundas Coque Capa Hoesjes
  • Funktsioon 3: Marmor Õhuke Pehme TPU Silikoon tagakaas
  • Materjal: Pehme Silikoon
  • Funktsioon 6: Läbipaistvad Kaitsva TPÜ Kaitseraud
  • Tüüp: Kaitseraua
  • Funktsioon 1: Mood Lahe Trükkimine Silikoon Telefon Juhtudel
  • Funktsioon 2: CartoonTechnology Mustriline Telefoni Kate Kest
  • Funktsioon 5: Waperproof ja Põrutuskindel Telefon Kohtuasjas
  • Funktsioon 4: Trükkimine Joonis Silikoon Telefoni Kate
  • Disain: Läbipaistev, peace
  • Brändi Nimi: MEAFORD
  • Ühilduva Brändi: OPPO
  • Sobib: Capa Capinha Etui Coque Carcasa funda Jaoks Oppo A78 A58 A58X 5G
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Sildid: Kohtuasi