Peamised Pool Harja Asendada Peamised Pool Hari Roborock Q Revo / P10 A7400RR Tolmuimeja Osad

Kodutehnika

s1805

Laos

€24.96
€29.72

Peamised Pool Harja Asendada Peamised Pool Hari Roborock Q Revo / P10 A7400RR Tolmuimeja Osad

[Fit Mudel]:Nende varuosade komplekt ühildub Roborock P10 Q Revo tolmuimeja, See komplekt toimib nii suur, kui algsete -, täppis-fit ja lihtne paigaldada.

Pool harja, paindlik ja kulumiskindel, mitte lihtsalt deformeerunud, pühkimine prahi eemal servad ja nurgad ja sisse puhastus tee imeda läbi põranda, muutes põranda alati nagu uus.

Tarvikud on lihtne eemaldada mustust, tolmu ja prügi nurkades ja servade tõhusalt.Eriti teie juuksed ja teie lemmikloomade karvad

Mop padjad on korduvkasutatavad, tugev ja kauakestev puhastus võimu, ei ole lihtne kuhjuma.Tolmukoti saab kergesti koguda tillukesed osakesed, tolmu ja lisandite kõrvaldamiseks.

[Lihtne vahetada ja Puhta]Tasuta oma käed keeruline, paigaldatud samme.Meie varu accessory kit mahub oma vaakumi saab kergesti paigaldada neid, ilma lisatasuta vajalikud vahendid.See on piisavalt tugev, et kasutada mitu korda, võib pesta ja lihtne puhastada mustusest.Palun vahetage filter välja ja harja 2-4 kuu hoida robot töötab suure jõudlusega.

Materjal: kumm+plast+microfiber

Värv nagu näha

Pakendi Sisu:

2 x Peamiste Pintsel

4 x Pool Harja

4 x Filter

4 x Tolmu Kotid

4 x Mop Padjad

2 x Mop omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Cikuso
  • Funktsioon: Märg ja Kuiv
  • Pinge (V): 220V
  • Võimsus (W): 50w