Dekoratiivsed Bookends Suhkrustatud Haws Kuju Bookends Kaasaskantav Laual Ladustamiseks Korraldaja Raamatud, Ajakirjad, Kokaraamatud Kaustad Romaanid

Laua Tarvikud & Korraldaja

s10557

Laos

€8.65
€12.36

Need vastupidav metallist bookends pakuvad rohkelt stabiilsust ja toetust oma raamatuid.Loomuliku tekstuuri ja sile puudutus, nad ilusti kaunistada oma elutuba, magamistuba või raamatupood.Elegantne kuvamine ja korraldamine oma kogud ja imeilus kingitus book lovers tõttu vastupidava kvaliteedi.

Kirjeldus:

Nimi: Raamat Lõpeb

Materjal: puit, metall

Toote suurus: umbes 16.8*15*3.6 cm/6.6*5.9*1.4 aastal

Pakkeleht:

1 paar* Raamat Lõpeb

Vaata rohkem toote detailid

1.Vältida Libisemist: Vältida raamatuid libisemist meie bookends' metallist alus, mis boasts anti-slip pad, mis tagab kindla haarde tahes pindadel.Vastupidav metallist tagab piisava toetuse ja stabiilsus, oma lugemisel kogumine.

2.Korduvkasutatav Materjal: Need broneerida otsad on valmistatud pöögi puidust ja metallist alus, loomuliku tekstuuri, sile puudutus ja vastupidava kvaliteedi.Nad on hoolikalt töödeldud, et tagada pikaajaline ja korduvkasutatav materjal.

3.Suurepärane Töö: Need broneerida otsad on kujundatud kuju suhkrustatud haws, mida saab ilusti kaunistada oma elutuba, magamistuba, raamatupood, või mis tahes muu koht, kuhu salvestada oma raamatuid.

4.Laialdaselt: Korraldada oma lemmik raamatud, romaanid, ajakirjad, kokaraamatud, ja rohkem kergust, kasutades meie raamat lõpeb.Ideaalne lauad, riiulid, ja-raamatukogusid, nende stiilne bookends tõeliselt tõsta mis tahes keskkonnas.

5.Kena Kingitus: Need broneerida otsad on imeilus kingitus book lovers, kes tahavad korraldada oma raamatute stiil.Nad on valmistatud vastupidavast metallist ning on elegantse disaini, mis täiendab mis tahes decor.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: raamat lõpeb
  • Materjal: Puit
  • Tüüp: Bookends