Filter Vooliku Konverteerimise Tõhus Bassein Lõng Paigaldamise Liides Mitmeotstarbeline Bassein Filter Pump, Voolik, Adapterid, Vastupidav

Veesport

s72958

Laos

€2.55
€3.65

See Asendus Bassein Pakkumine on piisav ja kulumiskindel, mis säästab teie aega ja vaeva.Samuti on lihtne kasutada ja laialdaselt kooskõlas erinevad basseinid.Saan sinu täna!

Tehnilised andmed:

Nimi: Bassein Filter Vooliku Adapter

Materjal: PVC

Suurus: umbes 6.5*6.5*10.5 cm/2.56*2.56*4.13 tolli

Stiil: Nagu pildil

Pakkeleht:

1* Bassein Filter Vooliku Adapte

Vaata rohkem toote detailid

1.Iga päev Mugavus: Hoida oma bassein hooldus muretu selle bassein filter vooliku adapter.See sobib kõigile koos kõige bassein tarvikud, mis võimaldab kerge kinnitada ja tööle.Piisav igapäevaseks kasutamiseks või asendamine, see tuleb-on punkt, et sa saad isegi jagada oma naabritele!

2.Suure Jõudlusega Voolik Manusega: Meisterdatud valitud, raskeveokite PVC materjal, mis on vastupidav ja kulumiskindel, meie Bassein Filter Vooliku Adapter on mõeldud pikaajaliseks, kõrgsurve kasutada.Sa ei pea muretsema pidevalt asendused, nagu seda adapterit saab taluma külmavärinad iga päev basseini hooldus.

3.Mugav Vooliku Ühendus: Pingutuseta ühendada erinevate bassein pumbad ja filtrid meie bassein filter vooliku adapter.Kergesti ümber 40mm voolik 1 ¼ või 1 ½ standard voolik, paigaldus on imelihtne.Mõeldud õmblusteta funktsioone, see on ideaalne aksessuaar iga basseini omanik.

4.Lihtne Ühendamine Kasuta kruvikeeraja ja tangid kiiresti paigaldada see bassein filter vooliku adapter koos standard voolikud.See on lihtne-to-use bassein aksessuaar säästab aega ja vaeva, ei pea muude tööriistade jaoks.

5.Lai Rakendus Vahemik: Meie bassein filter vooliku adapter annab lihtne paigaldada enamiku maapealsed bassein vahukulbid, pumbad ja filtrid, mistõttu on täiuslik lisaks kõigile oma filtreerimine vajadusi kodus.Laialdaselt kasutatav teiste poolt, see tuleb-on vahend.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Mudeli Number: Universaalset Vooliku Adapter
  • Päritolu: Mandri-Hiina