Mootorratta Osade Õhu Filter High Flow Intake Cleaner air filter XP500 TMAX 2008 2009 2010 2020 2012 Moto 4B5-15407-00-00

Mootorratta Osade

s5241

Laos

€10.38
€17.30

Tere, kallis sõber, Palun, veenduge, et teie mudel ei sobi, mudeli ja võrrelda pilte siin esitada enne ostu!Aitäh!Kui teil on küsimusi, siis palun julgelt .

Funktsioon - Spetsiaalne filter raamat: Valmistatud nanofiber materjali, piisavalt filtreerimine pindala - Stabiilne jõudlus: ühtne õhu sisselaskeava, vastupidavuse taastumine on üle 90% - hea valik: Iga toode on toorained on hoolikalt läbi - tehase Originaal kvaliteet: vastab tehase originaal filtreerimine standardid - Pikk kasutusiga: vastupidav pakkimise ja mitte lihtsalt deformeerunud

Kirjeldus - Kirje Tüüp: Mootorratas Air Filter - Materjali Tüüp: Käsn

- Seisukord: 100% Uus - OEM Kood: 4B5-15407-00-00 - Värv: Nagu Pildil Näitas - Korduvkasutatavad ja lihtne paigaldada

Sobib : Yamaha

XP500 T-MAX 2008-2012

Vedu:

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu eest(välja arvatud juhul, Tasuta shipping).Me saadame kaubad hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

Tagastab:

Me hüvitame teile, kui te tagasi üksused 45 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Maksmine:

Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne jne.Rohkem aidata, 24 Tunni Arukat Vastust, palun võtke meiega ühendust.

Tagasiside:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5-tähte .kui olete rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Garantii Ja Hooldus:

Pakume 1-kuu tasuta asendamine (v.a Elektrilised Komponendid).Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Brändi Nimi: AHL
  • Toote Kaal: 123g
  • Toote Laius: 0cm
  • Mudeli Nimetus: 4B5-15407-00-00 XP500 T MAX T-MAX
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Kõrgus: 0inch
  • Kirje Pikkus: 0cm
  • Materjali Tüüp: PVC ja paber
  • Toote Tüüp: Õhu Filtrid Ja Süsteemid