Laua Korraldaja Mitmeotstarbeline Pastakahoidja 6 Kupeed Ja 2 Sahtlit -Ruumisäästlik Ja Mitmekülgne Laud Korraldaja Valge

Laua Tarvikud & Korraldaja

s207956

Laos

€8.64
€16.30

Laua korraldaja jaoks korralik töö pinna - meie kahetasandiline laud korraldaja pakub palju ruumi koos oma 6 kupeed ja 2 sahtlit pingutuseta liigitada oma punkte ja hoida oma töölaud korras.Kas kontoris, kodus, kontoris või kodus - see office korraldaja teil on kõik käepärast ja organiseeritud.

Pliiatsi hoidja korralik töölaud - meie pliiatsi omanik laud korraldaja on ideaalne lahendus, et hoida oma pliiatsid puhtalt avada.Koos oma 6 kupeed ja 2 sahtliga, see pakub palju ruumi pliiatsid, markerid ja muud kirjutamise riistad.Hoia oma laua tasuta segadusega ja hoida oma pliiatsid lähedal.

Asukoht korraldajale läbipaistvad sahtlid - meie laua korraldaja on läbipaistvad sahtlid, mis võimaldavad teil näha, sisu selgelt.See säästab aega otsida esemed nagu pastapliiatsid, lindid ja muud kontoritarbed.Kasutada praktiline selge, kummutid, et muuta oma töökorraldust efektiivsemaks.

Pastapliiats, märkmik ja mitmekülgne laud märkmik: meie pliiatsi omanik laud korraldaja ei ole ainult praktiline abimees oma pliiatsid, vaid ka mitmekülgne salvestamise lahendus.Kasutage seda kosmeetika, ehted või muud väikesed esemed, mida soovite hoida korras.Tänu oma lihtsa konstruktsiooniga ja vastupidav materjal, selle tabeli korraldaja sobib sujuvalt mis tahes decor.

[Kompaktne ja Elegantne]: kompaktne disain laud korraldaja võimaldab seda kasutada erinevates kohtades.See on väga sobiv teie asukoht, kool ja kodu.Seda saab kasutada rühmitamine ja sortimine erinevate väikesed esemed nagu võtmed, kirjutusvahendid, kirjaklambrid, klambrid, mobiiltelefonid, rahakotid, ehted ja meik, lisades, puhtust ja elegants oma laua taga.

suurus: 21.1 x 12 x 14.2 cm

Materjal: Plastik

värv: valge

Pakendi Sisu:

1 x kirjatarvete ladustamise kasti

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina