Pöörlev Pen Korraldaja Pöörleva Desktop Pen Pot Pöörleva Laua Taga Seisva Korraldaja Desktop Korraldaja Pen Harjad Kooli Koju

Laua Tarvikud & Korraldaja

s200810

Laos

€6.88
€10.59

Meie stiilne ja uuenduslik Pöörlev Laud Korraldaja, saate korraldada oma töölaua taga.See tõhusalt korraldab harjad ja õppevahendite vertikaalselt nii, et sa ei leia neid lihtsalt.See abimees, mis on ideaalne nii läbimõeldud kingitus, teeb see lihtne hoida, kõik puhas ja korras.

Kirjeldus:

Nimi: Pöörlev Pliiatsi Hoidja

Materjal: ABS

Suurus: (ligik.)12.7*13.5 cm/5*5.31 tolli

Pakkeleht:

1* Pöörlevad Pen Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutada: Kooskõlas käesoleva pöörleva pliiatsi omanik, saate kergesti leida õppevahendite ja-harjad teil on vaja oma töö või uuringu.Lihtsalt spin pliiatsi omanik ja haarata kasulikud ja praktilised abivahendid salvestatud ta.Enam raisata aega otsides oma pliiatsid või harjad.

2.Ulatuslik Kasutamine: Maksimeerida oma laua ruum koos selle pöörleva pliiatsi omanik!Ta hoiab oma sulepead, pliiatsid ja käärid korraldatud 1 koht.Mitte ainult selle kirja, ta on ka täiuslik ladustamiseks tualett-tarbed, köögiriistad, ja kosmeetika.

3.Hästi Tehtud: tugev ja kauakestev ABS kasutatakse, et luua see uuenevad pliiatsi omanik on taaskasutatavad.Oma 360-kraadise pöörde teeb seda lihtsalt selleks, et saavutada oma sulepead ja pliiatsid.Lisaks, see on neutraalne toon, mis aitab parandada välimust oma töölaua taga.

4.Loominguline Kingitus: ideaalne kingitus teismelised ja lapsed, kes naudivad hoida nende tarvikud ja kirjatarvete organiseeritud on see pliiatsi omanik.Selle pliiatsi omanik on kasulik ja lõbus viis hoida oma sulepead, pliiatsid, käärid ja muud kraami, et, kas see kool, kodu, või äri.

5.Ruumi Säästa Lahendused: See pliiats omanik annab ruumi erinevate objektide ja aidsi korralikult korraldada oma kirjaplank.See sisaldab kuus ladustamine areas.By pöörlev omanik, siis võib mugavalt salvestada ja juurdepääsu oma kirjaplank.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Mudeli Number: Pöörlev pliiatsi hoidja
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: Modern Stiil
  • Kuju: Ring
  • Tüüp: Sulepeahoidikud