1tk Golf Club Kinni Kiik Grip Treener Õpetamise Praktika esmaabi Koolitust Grip Golf Warm-up Koolitus Vahend, Mees, Naine, Lapsed

Sport Ja Meelelahutus

s196381

Laos

€23.75
€87.95

1tk Golf Club Kinni Kiik Grip Treener Õpetamise Praktika esmaabi Koolitust Grip Golf Warm-up Koolitus Vahend, Mees, Naine, Lapsed

Bullet Punkte:

1.Kiik Kiirust Suurendada: Meie golf kiik treener aitab suurendada oma kiik kiirus, pakkudes vastupidavad ja tagasiside.Kasutada erinevaid harjutusi, et tugevdada oma lihaseid ideaalne kiik, parandada oma rütm ja vorm, ja parandada oma üldist kiik kood kaugusel.

2.Paranenud Kiik Mehaanika: See golf kiik treener aitab teil parandada oma keha paindlikkust ja parandada oma kehahoiak terve ja enesekindel hoos.

3.Tõhus Koolitus: See golf kiik treener aitab teil kiiresti teha tõhusat warm-up harjutused ja saavutada tõhusa treeningu tulemusi.Samuti aitab teil süvendada oma lihaste mälu ja parandada oma keha korrigeerimine parem kiiged.

4.Kokkupandav Golf Kiik Treener: Meie Golf Kiik Treener kasutab pehmest kummist ohutu siseruumides ja väljas on koolitus, ja selle kokkupandav disain on lihtne teha ümber.Saada tõhus keha pöörlemine ja parandada kiik kiirus, täpsus ja järjepidevus.

5.Täpsus Areng: See golf kiik treener on pehme kiik pea, mis takistab libisemise ajal koolitus-ja juhendid oma käed õigesse asendisse.See aitab ka vältida vigastusi vähendades mõju oma randmed ja põlved.

Parandada oma golf mängu meie Koolitus Pulgad!Suurendada oma klubi kaugus ja õige keha tasakaalu siseruumides.Libisemine treeningu ajal järjepidevalt kiiged.Ideaalne kõigi oskuste taset!

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Golf Kiik Stick

Materjal: Kumm

Toote mõõdud:

(ligik.)35mm/1.38 cm läbimõõduga

pikkus (cm.)800mm/31.5 cm

Märkused:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1*Golf Kiik Treener Abi

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Päritolu: Mandri-Hiina