2024 Uus Metallist Nelinurk Hõbedane Värv Mängukaardid Ladustamise Kasti Raha Mündi Omanik Kasti Kommi Visiitkaart Salvestamise Saab

Sport Ja Meelelahutus

s187631

Laos

€1.14
€1.34

Omadused:

OOTDTY ;

Vastupidav Kasutamine: trading card konteiner kast on valmistatud valgeplekk, mis on usaldusväärne ja vastupidav kvaliteet, ja ei ole lihtne murda või nullist, ja võib pakkuda teile kaua ajastus kasutada.

Kasti Mõõtmed: mõõt kaardi ladustamise korraldajad on umbes.10.7x7x3cm/4.21x2.75x1.18inches, mis sobib palju kaarte, ja hoiab neid puhas ja korrastatud.

Praktiline Kast: kaart aitab probleemi lahendada, need kastid kaitseb ja korraldada oma kaarte, hoides neid paika, ja mis võimaldab neil korstna peal, iga teised.

Mitmekordne Kasutamine: tühjenda storage box on mitte ainult sobib, kellel on kõige rohkem kaarte, nagu mängu kaardid, bussi-kaardid, telefoni mälukaardid, Cd-plaadid, kuid ka saab rakendada, et hoida teisi osi.

Pakendi Sisu: 1 tk metallist kaardid kasti.Selle väga mobiilselt teil kasutada igapäevases elus, ja kaasaskantav, et hoidke oma mängu kaardid, saate ka jagada neid oma pere liikmed.

Tehnilised andmed:

Materjal: Valgeplekk

Värv: Nagu Pildil

Stiili Valikud:

3-Stiilis, on Saadaval, nagu on Näidatud Pildil.

Suurus: umbes.10.7x7x3cm/4.21x2.75x1.18in

(Rohkem Suurus Detail, Palun Vaata Pilti.)

Pakett Sisaldab:

1Pc x Kaardid Kasti

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Tingitud erinevusi erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Brändi Nimi: OOTDTY
  • Materjal: Sulam
  • Vanus: >11 Aastat
  • Päritolu: Mandri-Hiina