Talvel Laetav Kindad Laetav USB Kindad Soojendusega Kindad Veekindlad Kindad Täis Sõrme Soojust Sörkimine Suusatamine

Sport Ja Meelelahutus

s137148

Laos

€7.68
€19.68

Valmistatud suure tihedusega kangast, need täieliku sõrmega kindad kiiresti soojendada, et hoida teid mugav oma kaua seljas.Ideaalne suusatamiseks või mõne väljas talv tegevus.

Tehnilised andmed:

Materjal: nailon, Kõrge tihedusega veekindel riie

Värv: Must

Omadused: Veekindel, hingav, mitte-libisemine

Toote omadused: See väljas kindad on valmistatud veekindlast riidest, polsterdatud ja paksenenud hoida soojas, tundlik sõrmega puuteekraani, kulumiskindel ja mitte-libisemine palm.

Kohaldatava stseen: Jalgrattasõit, kalapüük, matkamine, suusatamine, jooksmine, vabaõhuspordi

Märkus: kindad ei sisalda patareid ja kuumutatakse läbi USB-liides.Enne ostmist palun veenduge, et teie auto on USB-port, või valmistada välise aku ise.

Pakkeleht:

1 paar*Soojendusega kindad

1tk*1.5 meetri USB kaabel

Märkus: kindad ei sisalda patareid ja kuumutatakse läbi USB-liides.Enne ostmist palun veenduge, et teie auto on USB-port, või valmistada välise aku ise.

Vaata rohkem toote detailid

1.Soe ja Hubane: Jääda, mugav külma USB soojendusega kindad.Varustatud sisseehitatud USB-kütte pad, need kindad kiiresti soojendada ja hoida käed toasty kuigi te töötate oma arvutis mänge mängida, või nautida kuuma joogi.

2.Tagab Vastupidavuse: Meie USB soojendusega kindad funktsioon kõrgema kütte-süsteem, mis annab järjepidev soojust külma ilmaga.Veekindel ja hingav disain koos suure tihedusega kangast, teha kindaid ideaalne harrasteita.

3.Soe ja Hubane: Hoida oma käsi soe ja hubane kogu talve pikk ja need USB-soojendusega kindad.Täielik katmine sõrme, reguleeritav temperatuur, ja ei ole rikkumist, mobiiltelefoni kasutamine, need kindad on ideaalne viibib produktiivne samas indulging talvel luksus.

4.Talve must-Have: Hoida käed soojas ja oma haardest tugev need USB-soojendusega kindad.Mitte-tõsta naha disain tagab paindlikkuse ja stabiilne käepide, muutes need must-olla talvel tegevust.

5.Mitmekülgne ja Soe: Nautida sooja ja toasty käed ajal oma harrasteita meie USB soojendusega kindad.Ideaalne suusatamine, kalastamine, jalgrattasõit, ja isegi sörkimine või käimine, need kindad on saanud teie hõlmatud.

Kliendi Ülevaated

Lisa läbivaatamine

Specs

  • Materjal: Velvet
  • Päritolu: Mandri-Hiina